Back to All Events

Senioreiden jatkokurssi / Workshop for senior dancers, Zodiak - Center for New Dance


 

Maria Nurmelan ohjaamalla kurssilla työskennellään oman kehon liikepotentiaaleista ammentaen. Lähdemme liikkeelle kuunnellen hengitystä, liikkeen virtaavuutta ja hahmottaen kehomme potentiaaleja, kuten kinesteettisiä ketjuja ja oman liikkeen mahdollisuuksia.

Työskentelyssä on myös moniaistinen ote: erilaiset improvisaatiotehtävät voivat olla liike-, musiikki-, teksti- tai draamalähtöisiä. Liike voi muuntautua tekstiksi, kuviksi, ääneksi tai toisinpäin.

Millaisia harmonisia ja tanssillisia muunnelmia ja variaatiota - kenties myös miniatyyriteoksia - aistimuksista, kokemuksista, kuljetuista reiteistä, sattumuksista ja mahdollisuuksista voikaan syntyä näiden neljän päivän aikana? Liikkeen herättämien kokemusten ja muistojenkin kautta työskentelyyn saa tulla omaelämäkerrallinen sävy.

Maanantaista torstaihin klo 10-13.30, 12.-15.6.
Ohjaaja: Maria Nurmela
Paikka: Zodiak Studio C4
Kesto: 4 krt / 14 h
Hinta: 90 €
Ilmoittautuminen 28.5. mennessä.
Mahdolliset peruutukset 2.6. mennessä.

 

 

 

 

 

 

http://www.zodiak.fi/kalenteri/seniorien-jatkokurssi